fietsenhandel - sleutelmaker Fietsen Johan Dierkens

tijd voor iets nieuws? verkoop van fietsen

Bij Dierkens Johan vindt u het ruimste assortiment van fietsen. Of u nu op zoek bent naar een fiets voor uw kinderen om zelf rond te rijden op de weg of om in het bos te crossen, u vindt zeker uw voorkeur bij Fietsen Dierkens. Wij werken enkel met gerenomeerde merken.

Wilt u eens van dichtbij de online catalogus van onze leveranciers bekijken, aarzel dan niet om op een van onderstaande logo te klikken:

Norta fietsen
Giant fietsen
De Scheemaeker fietsen
Norta fietsen
Gazelle fietsen

Defect of periodiek onderhoud? Onderhoud & herstellingen

Heeft u problemen met uw fiets of wil u gewoon uw fiets verbeteren? Bij Fietsen Dierkens kan u terecht voor zowel herstellingen als aanpassingen aan uw fiets. Ook zorgen wij er voor dat u altijd met een goed onderhouden fiets op de weg kunt door degelijk en grondig nazicht bij een onderhoud van uw fiets.

Wij beschikken over heel wat onderdelen van diverse merken zodat u snel weer op uw fiets kan kruipen. Alle herstellingen en onderhoud worden ook uitgevoerd in onze eigen, uitgebreide werkplaats. Door onze ervaring van meer dan 30 jaar vinden we vast voor ieder probleem een constructieve oplossing.

alles er op en er aan… Fiets-accessoires

U kunt bij ons natuurlijk ook altijd terecht voor allerhande accessoires voor uzelf tijdens uw fietstocht en/of voor uw fiets.

We bieden een heel uitgebreid gamma aan acessoires aan met een permanente collectie in de winkel maar ook een heel uitgebreide online catalogus van een gerenomeerde leverancier waar we alles op heel korte termijn kunnen bestellen.

Wilt u eens van dichtbij de online catalogus van onze leverancier bekijken, aarzel dan niet om op onderstaande logo te klikken:

Gazelle fietsen